Τουρίστας υποστηρίζει πως κατέγραψε υποσιτισμένη τίγρη να τρώει χώμα σε ζωολογικό κήπο (vid)

Gazzetta team
Τουρίστας υποστηρίζει πως κατέγραψε υποσιτισμένη τίγρη να τρώει χώμα σε ζωολογικό κήπο (vid)
Ένας άνδρας που επισκέφτηκε ζωολογικό κήπο υποστηρίζει πως μία λευκή τίγρης Βεγγάλης ήταν τόσο νηστική που έγλειφε το έδαφος για ώρα.

Ο τουρίστας θέλησε να κάνει μία βόλτα στο ζωολογικό κήπο «Wuhan Zoo», ωστόσο μετά την επίσκεψή του κατηγόρησε τους υπευθύνους ότι έχουν αφήσει υποσιτισμένη μία λευκή τίγρη.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο επισκέπτης ανέφερε πως το ζώο - που είναι υπό εξαφάνιση - ήταν αρκετά αδύνατο. Στο βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται να γλείφει το έδαφος για ώρα, ενώ ο τουρίστας είπε πως δεν υπήρχε πουθενά φαγητό: «Έγλειφε για ώρα το έδαφος, μάλιστα ήταν τόσο πεινασμένο που άρχισε να μασάει χώμα».

Ο ζωολογικός κήπος από την άλλη υποστήριξε πως το ζώο ήταν καλά στην υγεία του και πως απλά μασούσε μερικά περισσεύματα από το φαγητό του. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του τόνισε πως η τίγρης είναι επτά ετών και περίπου 120 κιλά.

Βέβαια, σύμφωνα με τη WWF μία τίγρης Bεγγάλης πρέπει να ζυγίζει 250 κιλά.

Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα ένας υπεύθυνος με δηλώσεις του ανέφερε πως απλά προσέχουν τη δίαιτα του ζώο, επειδή είναι σε κλειστό χώρο: «Δεν έχει πολύ χώρο για να κινείται, αν φάει πολύ θα παχύνει».

Πληροφορίες: dailymail.co.uk