Εγκαταλελειμμένος σκύλος περιμένει επί έξι μήνες το αφεντικό του έξω από το μαγαζί που τον παράτησε (pic & vid)

Gazzetta team
Εγκαταλελειμμένος σκύλος περιμένει επί έξι μήνες το αφεντικό του έξω από το μαγαζί που τον παράτησε (pic & vid)
Τα περιστατικά εγκατάλειψης κατοικίδιων ζώων κι ιδιαίτερα σκύλων αποτελούν δυστυχώς καθημερινή συνθήκη σε κάθε γωνιά του κόσμου, όμως το τελευταίο κρούσμα που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλεί θλίψη κι αγανάκτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ένας σκύλος στην Ταϊβάν της Ασίας, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του έξω από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης Ταϊτσίν, παραμένει στωικά στο ίδιο σημείο εδώ και περίπου μισό χρόνο, περιμένοντας μάταια τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει και να τον πάρει σπίτι του.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας που δημοσιοποίησε το θλιβερό περιστατικό, ο σκύλος δείχνει αρκετά εκπαιδευμένος κι υπάκουος αλλά αρκετά θλιμμένος, ενώ κάθε φορά που βλέπει ένα όχημα που μοιάζει με το βανάκι του πρώην ιδιοκτήτη του, τρέχει από πίσω του νομίζοντας ότι επέστρεψε για να τον πάρει.

Μάλιστα, το αρσενικό σκυλάκι απολάμβανε επί μήνες την φροντίδα υπαλλήλων του καταστήματος έξω από το οποίο παρέμενε, ενώ οι τελευταίοι φρόντιζαν σε καθημερινή βάση να του προσφέρουν φαγητό και νερό, ενώ μερικοί φιλόζωοι της περιοχής έσπευσαν να του πάρουν μία κουβέρτα ώστε να μην παραμένει στο παγωμένο πεζοδρόμιο.

Η ανάρτηση της Μόντε Γου, όμως, φάνηκε να ευαισθητοποιεί αρκετούς πολίτες της χώρας, οι οποίοι αποφάσισαν αρχικά να μεταφέρουν τον σκύλο σε κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις του, ενώ λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου ανακοινώθηκε μέσω των social media ότι το άτυχο σκυλάκι βρήκε το νέο του σπίτι, καθώς μία οικογένεια που έμαθε την δραματική του ιστορία, αποφάσισε να του δώσει όσα στερήθηκε επί έξι μήνες στον δρόμο.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.