Χιλιάδες εθελοντές για την υιοθεσία του σκύλου που εγκαταλείφθηκε στην Βρετανία (pics & vid)

Gazzetta team
Χιλιάδες εθελοντές για την υιοθεσία του σκύλου που εγκαταλείφθηκε στην Βρετανία (pics & vid)
Πρωτοφανές είναι το κύμα εθελοντών, οι οποίοι προθυμοποιούνται να υιοθετήσουν το μικρό σκυλάκι που εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του στην μέση του δρόμου στο Στόουκ της Μεγάλης Βρετανίας.

Το δίχρονο μπουλ τεριέ προς το παρόν φιλοξενείται ακόμα σε κέντρο αδέσποτων ζώων της περιοχής όπου εγκαταλείφθηκε , ενώ προς το παρόν δεν έχει καταστεί εφικτός ο εντοπισμός των ανθρώπων που το παράτησαν στην μέση του δρόμου, χωρίς καμία αναστολή σχετικά με το κατά πόσο θα κατάφερνε να επιβιώσει.

Θλίψη και οργή: Καρέ καρέ η εγκατάλειψη σκύλου από τον ιδιοκτήτη του στη μέση του δρόμου (pics & vid)

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το θέμα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην βρετανική επικαιρότητα, ενώ κατά χιλιάδες φτάνουν οι αιτήσεις για την φιλοξενία και την οριστική υιοθεσία του από κάποια οικογένεια που θα του δώσει την φροντίδα που στερήθηκε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μετά την εξέταση του microchip που έφερε το σκυλάκι, οι αρχές ενημέρωσαν το κοινό πως το άτυχο σκυλί είχε αλλάξει τουλάχιστον τρεις ιδιοκτήτες μέχρι την στιγμή που εγκαταλείφθηκε, όμως κανένας από τους παραπάνω δεν ήταν αυτός που τον παράτησε.

Μάλιστα, μεταξύ όσων εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για την υιοθεσία του είναι κι ο γνωστός παρουσιαστής του BBC Άντριου Νιλ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε την μεγάλη ενόχλησή του για τα πλάνα της εγκατάλειψης, ενώ προθυμοποιήθηκε για φιλοξενήσει το σκυλί για όσο διάστημα χρειαστεί.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.