Σπαρακτικές εικόνες σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο επειδή έτρωγε από τα σκουπίδια (pics)

Gazzetta team
Σπαρακτικές εικόνες σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο επειδή έτρωγε από τα σκουπίδια (pics)
Θλίψη έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της εγκατάλειψης ενός σκυλιού από τους ιδιοκτήτες του σε καταφύγιο σκύλων της Βόρειας Καρολίνας, επειδή τον έπιασαν να τρώει αποφάγια από τα σκουπίδια.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media φαίνεται το σκυλί να προσπαθεί να κρυφτεί μέσα στο μικρό δωμάτιο του καταφυγίου, εμφανώς φοβισμένο και πανικόβλητο, καθώς δεν γνωρίζει ότι οι ιδιοκτήτες του τον εγκατέλειψαν για πάντα.

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου συγκλονίστηκαν από την εικόνα του άτυχου τετράποδου κι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε δίχρονος Κόντιι να βρει γρήγορα μία ανάδοχη οικογένεια που να τον αγαπά και να τον φροντίζει.

Πράγματι, λίγες ημέρες αργότερα, μία οικογένεια από το Ντέλαγουερ που ενημερώθηκε για την θλιβερή περιπέτεια του Κόμπι, αποφάσισε να τον υιοθετήσει, ενώ με την βοήθεια φιλόζωων χρηστών του διαδικτύου συγκεντρώθηκε άμεσα το χρηματικό ποσό για τα έξοδα μεταφοράς του σκυλιού μέσω αεροπλάνου.

Βέβαια, στα social media δεν έμεινε ασχολίαστη η απαράδεκτη τιμωρητική διάθεση των πρώην ιδιοκτητών του Κόμπι, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον παρατήσουν, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεσή του.

Ας ελπίσουμε, οι νέοι του ιδιοκτήτες να αποδειχθούν λίγο πιο μεγαλόκαρδοι από τους προηγούμενους και να τον γεμίσουν με αγάπη και φροντίδα, όπως άλλωστε αξίζουν όλα τα σκυλιά του κόσμου...

Πληροφορίες: unilad.com