Ήθελε να κάνει πρόταση γάμου κι έριξε το μονόπετρο σε υπόνομο 2,5 μέτρων (pics & vid)

Gazzetta team
Ήθελε να κάνει πρόταση γάμου κι έριξε το μονόπετρο σε υπόνομο 2,5 μέτρων (pics & vid)
Οι περισσότεροι άντρες πριν ζητήσουν από την εκλεκτή της καρδιάς τους το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου, σίγουρα διακατέχονται από αρκετό άγχος, το οποίο μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.

Απτό παράδειγμα, η ιστορία ενός Νεοϋορκέζου, ο οποίος αποφάσισε να προσφέρει το δαχτυλίδι των αρραβώνων στην κοπέλα του, στην κεντρικότατη Times Square στο κέντρο του Μανχάταν, χωρίς όμως να υπολογίζει την «θεά τύχη» που του είχε γυρισμένη την πλάτη.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο μέλλοντας γαμπρός γονάτισε πάνω από ένα φρεάτιο για να προσφέρει το μονόπετρο στην αρραβωνιαστικιά του, το δαχτυλίδι του έπεσε από τα χέρια, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε βάθος 2,5 μέτρων σε υπόνομο της πόλης.

Το ζευγάρι προσπάθησε μάταια επί ώρα να βρει τρόπο να πιάσει το κόσμημα κι έφυγαν από το σημείο απογοητευμένοι και σίγουρα σκεπτικοί.

Όμως, ο «μεγάλος αδερφός» της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, που κατέγραψε κάθε κίνηση του ζευγαριού, αποφάσισε να τους συνδράμει.

Έτσι, αστυνομικοί της αμερικάνικης μεγαλούπολης έφτασαν στο σημείο κι αφού άνοιξαν το καπάκι του φρεατίου, κατάφεραν να βρουν το μονόπετρο δαχτυλίδι, το οποίο και καθάρισαν, μέχρι να βρουν τους κατόχους του, κάτι το οποίο αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν διέθεταν κανένα απολύτως στοιχείο για την ταυτότητα του άντρα και της συντρόφου του.

Τότε την λύση έδωσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αστυνομία της πόλης να δημοσιεύει στο Twitter φωτογραφίες του ζευγαριού και της ατυχίας τους, καλώντας όποιον τους γνωρίζει να τους ενημερώσει για την τύχη του δαχτυλιδιού.

Τελικά, η αναζήτηση είχε αίσιο τέλος και το δαχτυλίδι κατέληξε στα χέρια του κατόχου του, ο οποίος κατάφερε εν τέλει να το τοποθετήσει στο δάχτυλο της μνηστής του, χωρίς άλλα απρόοπτα...