Αφαίρεσε με εγχείριση τον αφαλό της, τον αποξήρανε και τον έστειλε στον αγαπημένο της (pics)

Gazzetta team
Αφαίρεσε με εγχείριση τον αφαλό της, τον αποξήρανε και τον έστειλε στον αγαπημένο της (pics)
Με έναν αρκετά πρωτότυπο αλλά κι επώδυνο τρόπο αποφάσισε μία 23χρονη κοπέλα από το Μεξικό για να δώσει τα διαπιστευτήρια του έρωτά της προς τον σύντροφό της.

Η νεαρή Παουλίνα Κασίγιας περνούσε μία εξαιρετικά περίεργη περίοδο στη ζωή της, καθώς οι αντιρρήσεις του οικογενειακού της περίγυρου σχετικά με τον δεσμό της με έναν αρκετά μεγαλύτερο άντρα ήταν έντονες, προκαλώντας συχνούς καυγάδες.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Έτσι κι η Παουλίνα αποφάσισε να κάνει την «επανάστασή» της. Αρχικά έκοψε στα δύο την γλώσσα της, πριν επιδοθεί στο «χτύπημα» δεκάδων τατουάζ σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο του κορμιού της. Όμως, η 23χρονη το «τερμάτισε» κυριολεκτικά όταν μία μέρα αποφάσισε να αφαιρέσει εντελώς τον αφαλό της., θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «απαλλαγεί από την ανθρώπινη υπόστασή της».

Η εγχείρηση έλαβε χώρα σε μη διαπιστευμένη κλινική της Πόλης του Μεξικό, όμως το διάστημα μετά την επέμβαση η 23χρονη Κασίγιας υπέφερε από αφόρητους πόνους, καθώς το τραύμα μολύνθηκε, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να σταθεί όρθια ή να ξαπλώσει.

Η αρνητική, όμως, εξέλιξη δεν πτόησε την νεαρή, η οποία αφού ζήτησε από τον χειρούργο το κομμένο σημείο του σώματός της, στην συνέχεια το αποξήρανε και το έστειλε πακέτο στον αγαπημένο της, σαν την απόλυτη απόδειξη της αγάπης της προς εκείνον.

Πλέον, η 23χρονη Κασίγιας εμφανίζεται μετανιωμένη για την ακατανόητη πράξη της, ρίχνοντας το φταίξιμο στην παιδική της παρόρμηση, ενώ η καλυτέρευση των σχέσεων με την οικογένειά της σε συνδυασμό με τον χωρισμό της, την έχουν οδηγήσει στην ριζική αλλαγή της κοσμοθεωρίας της και στην αναζήτηση τρόπων για να ελαχιστοποιήσει την ζημιά που έχει κάνει στο σώμα και την υγεία της.