Αυτή είναι η σωσίας που τρέλανε την Μελάνια Τραμπ με το striptease της (pics & vids)

Gazzetta team
Αυτή είναι η σωσίας που τρέλανε την Μελάνια Τραμπ με το striptease της (pics & vids)
Ο γυμνός χορός της στο οβάλ γραφείο ως άλλη Μελάνια Τραμπ είχε ως αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για την ζωή της, αλλά η Μέλανι Μάρντεν δεν το βάζει κάτω.

Στις αρχές της εβδομάδες, ένα video του ράπερ I.T είχε σημάνει συναγερμό στον Λευκό Οίκο, καθώς ο Καναδός σε ένα promo του νέου του album και και με αφορμή την συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Kanye West έφτιαξε ένα κλιπάκι στο φαινόταν η Μελάνια να του κάνει striptease στο οβάλ γραφείο.

Φυσικά δεν ήταν η «Πρώτη Κυρία» αυτή που πρωταγωνιστούσε, αλλά μία σωσίας της, η οποία της έμοιαζε καταπληκτικά από πίσω. Άλλωστε το πρόσωπό της ελάχιστα φάνηκε και ουδείς μπορούσε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά της, με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν για την ταυτότητά της.

Αυτή λοιπόν έγινε γνωστή και πρόκειται για την Μέλανι Μάρντεν, η οποία μάλιστα παρά τις απειλές που δέχεται μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός της, συμμετείχε σε ακόμη ένα video, στο οποίο φοράει το χαρακτηριστικό χακί σακάκι (με ρούχα από μέσα αυτή την φορά) και λέει...

«Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική... Και τους Ρώσους... Και τους Τραμπ», ενώ συνεχίζοντας, αλλάζοντας την προφορά της, λέει: «Ναι ήμουν γυμνή. Αλλά ήμουν γυμνή και άλλες φορές στο παρελθόν».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Inside Edition αποκάλυψε οτι έχει λάβει μηνύματα οτι κάποιος θα την χτυπήσει με αυτοκίνητο ή οτι θα την σκοτώσουν με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».