Φώκια χαστούκισε καγιάκερ με τεράστιο χταπόδι στο στόμα της (vid)

Gazzetta team
Φώκια χαστούκισε καγιάκερ με τεράστιο χταπόδι στο στόμα της (vid)
Μοναδικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα ενός καγιάκερ, ο οποίος δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση μίας φώκιας, η οποία τον χαστούκισε με ένα χταπόδι που κρατούσε στο στόμα της.

Τα πλάσματα που ζουν στα βάθη των ωκεανών δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τον τρόπου που εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους, όταν κάποιος άνθρωπος βρεθεί στα λημέρια τους.

Έτσι, μερικοί καγιάκερς βρέθηκαν στο «μάτι του κυκλώνα», όταν η παρουσία τους κρίθηκε ιδιαίτερα ενοχλητική από μία φώκια, που προσπαθούσε να απολαύσει το θήραμά της, ένα πελώριο χταπόδι που κρατούσε στο στόμα της.

Στην προσπάθειά της να το τινάξει με δύναμη για να το σκοτώσει κι ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, όπου έπλεε η παρέα με τα καγιάκ, η φώκια βγήκε από το νερό, χαστουκίζοντας με τα πλοκάμια του χταποδιού, το πρόσωπο του έκπληκτου άντρα, ο οποίος δεν μπορούσε να συλλάβει όσα έιχαν μόλις λάβει χώρα μπροστά στα μάτια του.

Όπως εξηγεί ο Kyle Mylinder, πρωταγωνιστής του στιγμιότυπου, «το πρόσωπό μου βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.Ήταν παράξενο γιατί έγινε πολύ γρήγορα αλλά ένιωσα όλο το χταπόδι στο πρόσωπό μου».