Το νέο adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release θα κυκλοφορήσει στα χρώματα των καλύτερων ομάδων του κόσμου (pics)

Gazzetta team
Το νέο adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release θα κυκλοφορήσει στα χρώματα των καλύτερων ομάδων του κόσμου (pics)
Εμπνευσμένο και σχεδιασμένο για τους αθλητές που θέλουν να είναι προετοιμασμένοι κάθε στιγμή της ημέρας τους.

To νέο hoodie της adidas παρουσιάζεται και πάλι ανανεωμένο με fast-release φερμουάρ για τους αθλητές που θέλουν να είναι έτοιμοι για δράση και απολαμβάνουν τον αθλητισμό κάθε στιγμή της ζωής τους.

Το Z.N.E. Hoodie Fast Release επιτρέπει στους αθλητές να αποδεχτούν την πρόκληση τη στιγμή που εμφανίζεται, είτε χρειάζεται να αποδώσουν σωματικά είτε πνευματικά.

Με το νέο fast-release φερμουάρ που ανοίγει με μια μόνο κίνηση, ο νέος εξελιγμένος σχεδιασμός του hoodie προσφέρει καλύτερη εφαρμογή ενώ ταυτόχρονα το iconic λευκό logo με τις τρεις ρίγες της adidas κατά μήκος των ώμων τονίζουν το αθλητικό στιλ με τη μοναδική υπογραφή του brand.

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό και πλήρως βιώσιμο πολυεστερικό ύφασμα, το ανάλαφρο hoodie διαθέτει τεχνολογία Climalite για άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το look ολοκληρώνει η χαλαρή εφαρμογή και ο μαλακός γιακάς φτιαγμένος από το ίδιο ελαφρύ Climalite υλικό.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του UEFA Champions League τον Σεπτέμβριο, η adidas θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Z.N.E. Hoodie Fast Release στα χρώματα των καλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου υπογραμμίζοντας την ενότητα των αθλητών και των υποστηρικτών του ποδοσφαίρου.

Ανακάλυψε και εσύ το νέο adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release.

Περισσότερα για τη συλλογή Z.N.E. στα καταστήματα της INTERSPORT και στο e-shop.