Ιχθυοπωλείο έβαζε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να φαίνονται πιο φρέσκα (pics)

Gazzetta team
Ιχθυοπωλείο έβαζε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να φαίνονται πιο φρέσκα (pics)
Έναν μοναδικό τρόπο βρήκαν οι ιδιοκτήτες ενός ιχθυοπωλείο στο Κουβέιτ για να ξεγελάσουν και να εξαπατήσουν τους πελάτες τους σχετικά με την φρεσκάδα των ψαριών που βρίσκονταν προς πώληση.

Οι «αθεόφοβοι» επιχειρηματίες φάνηκαν να γνωρίζουν αρκετά καλά ότι η φρεσκάδα ενός ψαριού αντικατοπτρίζεται στα μάτια τους κι έτσι αποφάσισαν να αντικαθιστούν τα πραγματικά με ψεύτικα, σε όσα από τα ψάρια ήταν εμφανές ότι είχαν μπαγιατέψει.

Όμως, η έμπνευσή τους είχε κοντά ποδάρια, καθώς μερικοί παρατηρητικοί κι έμπειροι πελάτες κατάλαβαν την απατεωνιά και φωτογράφισαν τα επίμαχα ψάρια με τα googly eyes, ενώ στη συνέχεια δημοσιοποίησαν τα επίμαχα καρέ.

Σαν αποτέλεσμα, οι αρχές της αραβικής χώρας εξακρίβωσαν τα ακριβή στοιχεία του ιχθυοπωλείου κι αφού αντιλήφθηκαν ιδίοις όμμασι όσα γίνονταν, έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα αλλά κι υψηλότατο πρόστιμο στους ιδιοκτήτες του.

Βέβαια, η είδηση πρόλαβε ήδη να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με δεκάδες χρήστες των social media να σχολιάζουν με σκωπτική διάθεση την «επιχειρηματική» τακτική των εν λόγω ιδιοκτητών.

Πηγή: ladbible.com