Αυτά είναι τα τατουάζ για τα οποία μετανιώνουν οι περισσότεροι που τα έχουν κάνει (pics)

Gazzetta team
Αυτά είναι τα τατουάζ για τα οποία μετανιώνουν οι περισσότεροι που τα έχουν κάνει (pics)
Πανεπιστημιακή έρευνα έδειξε ποια είναι τα τατουάζ για τα οποίο ελοχεύει μεγαλύτερος κίνδυνος να μετανιώσει κάποιος που τα έκανε.

Μπορεί στην εποχή μας το τατουάζ είτε να καλύπτεται, είτε ακόμη και να αφαιρείται, όμως αυτό παύει να σημαίνει οτι πρόκειται για μία σημαντική απόφαση, την οποία κάποιος μπορεί να πάρει ελαφρά την καρδία.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι, οι οποίοι έχουν μετανιώσει για το σχέδιο που έχουν επιλέξει να κάνουν πάνω στο σώμα του, μπαίνοντας σε έξτρα έξοδα και ταλαιπωρία για να το φτιάξουν.

Μία έρευνα που έκανε ο Dr Stephen Crabbe από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ και η οποία έγινε με την συμμετοχή 1.000 ανθρώπων, ήρθε να βάλει σε δεύτερες σκέψεις όσους έχουν αποφασίσει να ζωγραφίσουν το σώμα τους.

Τον μεγαλύτερο κίνδυνο λοιπόν κρύβουν τα ονόματα... Το 31,3% των ανθρώπων και το 24,3% των γυναικών έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους αυτή.

Από εκεί και πέρα, το 12,8% των ανδρών που έχουν κάνει κάποιο tribal σχέδιο, μετά από λίγο καιρό δεν το έβλεπαν και με τόσο καλό μάτι, ενώ το 12.5% αυτών που έκαναν κάποιο κινέζικο, εύχονται να μην το είχαν κάνει.

Όσον αφορά τις γυναίκες τώρα, μία από τις συνηθισμένες επιλογές είναι το αστέρι που πέφτει, όμως το 15.9% το έχει μετανιώσει, ενώ για τα κινέζικα συγκεντρώνουν ποσοστό αποτυχίας της τάξεως του 12.6%.

Αξίζει να σημειώσουμε πως 15.6% των γυναικών που έκαναν κάποιο, οποιοδήποτε, σχέδιο, νιώθουν οτι ο κόσμος τους κρίνει σύμφωνα με αυτό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες είναι 9.54%.

Τέλος, το 29.5% όσων έχουν μετανιώσει για το τατουάζ τους αποκάλυψαν οτι έχουν σκεφτεί να το αφαιρέσουν, το 24,5% οτι το έχει ήδη κάνει, το 28,3% οτι θα προτιμούσαν να το καλύψουν, ενώ το 17,7% οτι προτιμούν να το αφήσουν όπως είναι...