H πρώτη υποβρύχια σουίτα ξενοδοχείου «χτίζεται» στις Μαλδίβες (pics & vid)

Gazzetta team
H πρώτη υποβρύχια σουίτα ξενοδοχείου «χτίζεται» στις Μαλδίβες (pics & vid)
Οι Μαλδίβες είναι γνωστές για τις υποβρύχιες δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσουν οι επισκέπτες τους, ενώ στα «αξιοθέατά» τους συμπεριλαμβάνονται ένα υποβρύχιο σπα και ένα εστιατόριο που βρίσκεται περίπου στα 6 χλμ κάτω από τη θάλασσα.

Από τον Νοέμβριο, πλέον θα λειτουργεί και η πρώτη εξ ολοκλήρου γυάλινη και κυρίως υποβρύχια σουίτα ξενοδοχείου.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το θέρετρο 5 αστέρων Conrad Maldives Rangali Island βρίσκεται πίσω από την εν λόγω επένδυση που αναμένεται να στοιχίσει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα, για να γίνει η απαραίτητη απόσβεση, οι επισκέπτες θα πρέπει να καταβάλουν περίπου 250.000 δολάρια σε πακέτο τιμής, του οποίου οι παροχές ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Η υποβρύχια σουίτα θα ονομάζεται Muraka και θα αποτελείται από δύο επίπεδα χωρητικότητας εννέα ατόμων. Στον επάνω όροφο θα υπάρχει σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, γυάλινο μπάνιο με μία μπανιέρα σε σχήμα αβγού, κουζίνα, μπαρ, γυμναστήριο, πισίνα, κατάλυμα μπάτλερ και ειδικός χώρος με θέα το... ηλιοβασίλεμα.

Μια σπειροειδής σκάλα θα οδηγεί στον κάτω όροφο (περίπου 5 χλμ κάτω από τη θάλασσα δηλαδή), ο οποίος θα αποτελείται μία τεράστια κρεβατοκάμαρα, καθιστικό και μπάνιο. Με γυάλινους τοίχους και την αίσθηση ότι τα θαλάσσια πλάσματα κολυμπούν δίπλα στους επισκέπτες, η σουίτα θα μπορούσε άνετα να χαρακτηρισθεί ως ευρύχωρο ενυδρείο.


Πηγή: reader.gr