Άνοιξε «Γραφείο Τολμηρών Εφήμερων Σχέσεων» σε ελληνικό νησί (pic)

Gazzetta team
Άνοιξε «Γραφείο Τολμηρών Εφήμερων Σχέσεων» σε ελληνικό νησί (pic)
Εχετε ακούσει ποτέ για Γραφείο Εφήμερων σχέσεων; Πόσο μάλλον για τολμηρών... Και όμως υπάρχει. Και όχι στην Αθήνα ή στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων.. Και δεν είναι σε κάποιο ... οίκημα αλλά σε μία πανεμορφη παραλία με θέα το απέραντο γαλάζιο..

Και για να σας προλάβουμε δεν είναι στην Αμοργό. Ομως, η θέα είναι η ίδια περίπου. Κοντινά άλλωστε τα νησιά αυτά...

Εκτός από θέα, έχει ώρες εργασίας ή ωράριο και μάλιστα μέσα στο .. μεσημέρι. Από τις 3 έως τις 6 και με τους καλαμιώνες να λειτουργούν ως χώρος γραφείου προσφέροντας δε την ιδανική κάλυψη από τον ήλιο..

Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Και δεν είναι άλλα από τον δεκάλογο που συναντά κανείς όταν μπαίνει στο χώρο αυτό και καλείεται να λειτουργήσει στο "Γραφείο Τολμηρών εφήμερων σχέσεων...

Ποιος είναι αυτός; Ξεκινώντας από ανάποδα να πούμε ότι αυτό που ξεχωρίζει είναι "το όταν όλα είναι δύσκολα και μαύρα εμείς με "μαγικά" τα κάνουμε εύκολα και φωτεινά..."

και προφανώς έχει να κάνει με τη καλή διάθεση, το χαμόγελο των ανθρώπων που βρίσκονται στο ...γραφείο, είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του και έχουν την ικανότητα να προσφέρουν στους επισκέπτες το κάτι ... μαγικό και όμορφο. Ποιος άλλωστε σήμερα δεν έχει ανάγκη από λίγη μαγεία. Η και ... έρωτα. Που αποτελεί κλειδί για τη ζωή μας, ενώ όπως τονίζεται "η γυναίκα είναι η αρχή του παντός"..

και τέλος; όπως σημειώνεται "έχουμε παρηγορητική διάθεση για τους απελπισμένους"...

Ολοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στην Δονούσα (σ.σ. αυτό είναι το νησί που κάνε τη διαφορά) και στην "ονειροπόλα σκιά της καλύβας μας"... Που ειναι αυτή; Μα είπαμε στεγάζει το γραφείο "Τολμηρών Εφήμερων ... Σχέσεων". Και προσοχή. Ωρες εργασίας 3 - 6 το απόγευμα. Οχι τίποτα άλλο έχουμε και μπάνιο να κάνουμε ε;


Πηγή: naxospress.gr