Oι θήκες ποτηριών που επιπλέουν είναι το απόλυτο gadget για το καλοκαίρι (pics)

Gazzetta team
Oι θήκες ποτηριών που επιπλέουν είναι το απόλυτο gadget για το καλοκαίρι (pics)
Η ιδανικότερη λύση για΄όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη δροσιά της θάλασσας ή της πισίνας, παρέα με τοαγαπημένοτους ρόφημα.

Έχοντας φτάσει στην καρδιά του καλοκαιριού οι περισσότεροι από εμάς -έστω και νοερά- βρισκόμαστε ήδη σε mood διακοπών, ενώ παράλληλα ο πρώτος καύσωνας σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ετοιμάζεται να κάνει οσονούπω την επέλασή του, οδηγώντας μας σε παραλίες και πισίνες αναζητώντας λίγη δροσιά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Επειδή λοιπόν των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, κατά το θυμόσοφο λαό μας, μαζί με την απαραίτητη ομπρέλα και πετσέτα θαλάσσης και φυσικά το απαιτούμενο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας ώστε να απολαύσουμε με ασφάλεια το «χάδι» του ήλιου, τώρα μπορούμε να προνοήσουμε και για την... ακεραιότητα του αγαπημένου μας αναψυκτικού ή ποτού όσο θα απολαμβάνουμε την απόλυτη χαλάρωση πάνω στο φουσκωτό μας στρώμα!

Τη δυνατότητα αυτή μας τη δίνουν παιχνιδιάρικες και ευφάνταστες φουσκωτές θήκες ποτηριών που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και μας προτρέπουν να πάρουμε το δροσιστικό χυμό, καφέ ή κοκτέιλ μέσα στην πισίνα ή ακόμα και τη θάλασσα χωρίς να έχουμε την ανησυχία μήπως τουμπάρει σε κάποιο κύμα.

Φουσκωτά νησάκια με φοίνικες, κάβουρες, φέτες καρπουζιού, λαχταριστά τσίζμπεργκερ, δαγκωμένα ντόνατς, συννεφάκια, δράκοι, κίτρινα παπάκια που πλέουν αγέρωχα, τροπικά ροζ φλαμίνγκο (που πέρσι κατέκλυσαν τις θάλασσες), ακόμα και... μονόπετρα επιστρατεύονται για να «φωλιάσουμε» το ποτό μας χωρίς καμιά έγνοια, εκτός ίσως από εκείνη του ανέμου που μπορεί να το στείλει... ταξιδάκι.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε πως, «όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές», για αυτό βγαίνοντας από το νερό, εκτός από τη χαριτωμένη θήκη μας παίρνουμε μαζί και το ποτήρι μας...

Πηγή: reader.gr