Υποχρέωσε την κόρη της να πάει για μία βδομάδα στο σχολείο με τα ίδια ρούχα, επειδή φερόταν άσχημα στους φίλους της (pics)

Gazzetta team
Υποχρέωσε την κόρη της να πάει για μία βδομάδα στο σχολείο με τα ίδια ρούχα, επειδή φερόταν άσχημα στους φίλους της (pics)
Η μητέρα άδειασε το δωμάτιο της κόρης της, της άφησε μόνο ένα σετ με ρούχα και μία μπλούζα κατά του εκφοβισμού για να την τιμωρήσει για την άσχημη συμπεριφορά της προς τους φίλους της.

Μία μητέρα από τον Καναδά ένιωσε άσχημα με την συμπεριφορά της κόρης της.

Η 9χρονη φερόταν με τον χειρότερο τρόπο στους φίλους και τους συμμαθητές της, ενώ πολλά παιδιά είχαν κάνει παράπονα πως αισθανόντουσαν άσχημα με την συμπεριφορά της.

Η μητέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Άδειασε όλο το δωμάτιο της μικρής, της άφησε μόνο μερικά εσώρουχα και μία αλλαξιά ρούχα. Της εξήγησε πως με αυτά τα ίδια ρούχα θα πηγαίνει στο σχολείο όλη τη βδομάδα για να πάρει το μάθημά της.

Η μητέρα εξήγησε πως έπλενε τα ρούχα της μικρής μόνο όταν αυτή θα κοιμόταν, για να μην το καταλάβει.

Μάλιστα, το μπλουζάκι που της έδωσε είχε μήνυμα κατά του εκφοβισμού.

«Με αυτό τον τρόπο η κόρη μου θα μάθει με σκληρό τρόπο πως πρέπει να φέρεται με όμορφο τρόπο στα άλλα παιδιά κι όχι σαν.... σμενη. Πλήγωσε πραγματικά ένα κοριτσάκι που ήταν φίλη της, είπε ψέματα σε άλλους καθηγητές για την φίλη της και φερόταν πολύ άσχημα όλη τη βδομάδα. Δεν πρέπει να φερόμαστε άσχημα στα παιδιά μας παρόλα αυτά και πρέπει να βρίσκουμε τις σωστές τιμωρίες», έγραψε η απογοητευμένη μητέρα στο Facebook.