Χιλιάδες κοράκια «έκλεισαν» δρόμο και δημιούργησαν πανικό (pics & vids)

Gazzetta team
Χιλιάδες κοράκια «έκλεισαν» δρόμο και δημιούργησαν πανικό (pics & vids)
Χιλιάδες κοράκια που βρέθηκαν στη μέση επαρχιακού βρετανικού δρόμου δημιούργησαν σύγχυση και κακούς συνειρμούς σε όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες της επίσκεψής τους.

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, στο δρόμο για το σπίτι του στο Νόρφολκ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Άντριου Γουάντισον βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν παρατήρησε πως εκατοντάδες χιλιάδες κοράκια του έκλειναν τον δρόμο, καθώς καθόντουσαν καταμεσής του οδοστρώματος.

Οι εικόνες που κατέγραψε με την κάμερά του ο Γουάντισον είναι εκπληκτικές καθώς μεμιάς τα χιλιάδες κοράκια πέταξαν μακριά, για να επενέλθουν λίγα δευτερόλπετα αργότερα.

Ο κατάπληκτος οδηγός ένιωσε -κι όχι άδικα- πως βρισκόταν σε σκηνή της ταινίας «Τα Πουλία» του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ενώ σε δηλώσεις του σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης που αναμετάδωσαν το οπτικό υλικό, ο Γουάντισον είπε πως τα πουλιά κάλυπταν κάθε ίντσα εδάφους όχι μόνο στο δρόμο αλλά και στα παρακείμενα αγροκτήματα, στα δέντρα και στις προστατευτικές μπάρες.

Τελικά, ο έντρομος Βρετανός κατάφερε να απεμπλακεί από την σκηνή της ταινίας τρόμου, διηγούμενος αργότερα μία εμπειρία που θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή.