H αγελάδα- φυγάς που έχει γίνει παγκόσμιο Viral (pics & vid)

Gazzetta team
H αγελάδα- φυγάς που έχει γίνει παγκόσμιο Viral (pics & vid)
Η ιστορία της αγελάδας που το έσκασε για να μην καταλήξει στο σφαγείο, έχει γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης στην Ολλανδία κι όχι μόνο.

Μία αγελάδα, που δραπέτευσε από το φορτηγό που την μετέφερε στο σημείο,που θα γινόταν η σφαγή της, έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Hermien, ζει σαν φυγάς σε δάσος της Ολλανδίας, ενώ όλες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της έχουν αποβεί άκαρπες, καθώς το έξυπνο θηλαστικό παραμένει καλά κρυμμένο από τους διώκτες του.

Η ιστορία της αγελάδας που το έσκασε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων,που συγκεντρώνουν χρήματα ώστε το ζώο να εντοπιστεί και να μεταφερθεί σε φάρμα, όπου θα ζήσει ελεύθερο και χωρίς να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της σφαγής.

Ήδη, μέσω του διαδικτύου, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 48.000 ευρώ, ενώ οι πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι η φυγή της Hemien σημειώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου.

Τα hashtags #JeSuisHermien, #GoHermien, #HelpHermien, #FreeHermien έχουν γίνει ανάρπαστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,καθώς εκατοντάδες κάτοικοι της Ολλανδίας και της Ευρώπης απευθύνουν έκκληση για τη σωτηρία της Hermien, η οποία έχει αναδειχθεί σε σύμβολο.