Ήθελε να μπει σε πτήση παρέα με το παγώνι της αλλά τελικά έφαγε πόρτα (pics & vids)

Gazzetta team
Ήθελε να μπει σε πτήση παρέα με το παγώνι της αλλά τελικά έφαγε πόρτα (pics & vids)
H επιθυμία της επίμονης επιβάτριας να ταξιδέψει μαζί με το παγώνι της δε στέφθηκε από επιτυχία, απογοητέυοντας τόσο την γυναίκα όσο και το πτηνό της.

Μία επιβάτιδα εσωτερικής πτήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αισθανόταν άσχημα που θα εγκατέλειπε μόνο του το κατοικίδιό της για λίγες ημέρες, για αυτό κι αποφάσισε να το πάρει μαζί της.

Όμως, το συμπαθέστατο κατοικίδιό της δεν ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα σκυλάκια και γατάκια, αλλά ένα πανέμορφο και πολύχρωμο παγώνι.

Η επιβάτης, παρόλο που είχε ενημερωθεί ότι δεν θα της επιτρεπόταν η είσοδος στο αεροσκάφος μαζί με το πτηνό της, εντούτοις αγνόησε τις υποδείξεις των υπαλλήλων της United Airlines, έβγαλε 2 εισιτήρια κι έφτασε καμαρωτή καμαρωτή στην ουρά για το check in των επιβατών, όπου όμως την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας μαζί με υπαλλήλους της ασφάλειας του αεροδρομίου την ενημέρωσαν για πολλοστή φορά, ότι το παγώνι της δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλείας κι υγιεινής για να βρεθεί στο αεροσκάφος, απογοητεύοντας σφόδρα την επίμονη επιβάτη.

Βέβαια όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που ήθελε αυτή την ξεχωριστή συντροφιά, η απάντησή της αποστομωτική, καθώς δήλωσε ότι χρειαζόταν το παγώνι για... ψυχολογική υποστήριξη.