Έφτιαξαν νησί για να αποφύγουν την... ποτοαπαγόρευση (pics & vid)

Gazzetta team
Έφτιαξαν νησί για να αποφύγουν την... ποτοαπαγόρευση (pics & vid)
Όταν οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας απαγόρευσαν την κατανάλωση αλκοόλ, κάποιο τύποι έκαναν τα πάντα για να απολάυσουν 2-3 χαλαρές μπυρίτσες.

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι άρρηκτα συνυφισμένο με την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, η οποία πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα απρόβλεπτες καταστάσεις.

Για αυτό το λόγο οι αρχές της περιφέρειας Coromandel αποφάσισαν να απαγορεύσουν την κατανάλωση αλκοόλ στην διάσημη παραλία Tairua κατά τη διάρκεια των εορτασμών, σκορπώντας κύματα λύπης στους εκατοντάδες ανθρώπους, που είχαν προγραμματίσει να αλλάξουν χρόνο πλάι στην θάλασσα.

Όμως, μία παρέα Νεοζηλανδών δεν θεώρησε καλή ιδέα να αλλάξει τις συνήθειές της, για αυτό κι αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα ώστε η πρωτοχρονιά να τους βρει με μία μπύρα στο χέρι.

Αφού σκέφτηκαν αρκετά, αποφάσισα να χρησιμοποιήσουν την παλίρροια, ώστε να φτιάξουν ένα νησάκι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την ακτή, ικάνη ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκονται σε διεθνή ύδατα.

Έτσι, λοιπόν, αφού μετέφεραν πολλά κιλά χώμα και στερέωσαν πάνω τους ένα τραπέχι πικ νικ, άφησαν την θάλασσα να κάνει τα υπόλοιπα, καθώς όντως μετά από λίγες ώρες, βρίσκονταν στο δικό τους νησί, μακρία από την στεριά αλλά κι από τις απαγορεύσεις.