Η ζωή ενός 74χρονου που έχασε την παρθενιά του με εξωγήινη έγινε ντοκιμαντέρ (vid)

Gazzetta team
Η ζωή ενός 74χρονου που έχασε την παρθενιά του με εξωγήινη έγινε ντοκιμαντέρ (vid)
O David Huggins εξιστορεί την... ιδιαίτερη εμπειρία που είχε στην ηλικία των 17 ετών, τονίζοντας οτι οι επαφές του με εξωγήινους είναι συχνές.

Όλοι, μα όλοι οι άντρες, θυμούνται για πάντα την πρώτη φορά που έκαναν σεξ στην ζωή τους. Ουδείς το ξεχνάει όσα χρόνια και αν περάσουν, καθώς είναι από εκείνες τις στιγμές που σε σημαδεύουν αιώνια...

Πόσω μάλλον όταν η παρτενέρ είναι κάπως διαφορετική. Πόσο διαφορετική; Τόσο ώστε να ανήκει στην κατηγορία των εξωγήινων. Ναι, καλά διαβάσατε: εξωγήινων. Αυτή την εμπειρία έζησε ή τουλάχιστον υποστηρίζει οτι έζησε ο David Huggins για χάρη του οποίου έγινε το ντοκιμαντέρ «Love and Saucers».

Φωτογραφία του χρήστη Love and Saucers.
«Περπατούσα στο δάσος και ξαφνικά είδα μία γυναίκα να κάθετε σε ένα δέντρο. Μόλις με είδε ξεκίνησε να τρέχει προς το μέρος μου. Ξαφνικά ένιωσα με σεξουαλική έλξη, σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσα να κατεβάσω γρήγορα τα παντελόνια μου. Έπεσα κάτω, ξάπλωσα και εκείνη ανέβηκε πάνω μου και με κοίταζε. Έφτασε στην κορύφωση, η οποία για την ακρίβεια ήταν έντονη και επίπονη. Την κοιτούσα στα μάτια και ξαφνικά λιποθύμησα. Η παρθενιά μου είχε χαθεί», λέει ο 72χρονος. Ο οποίος μιλώντας στην DailyMail αποκάλυψε πως η διαφορά με τις άλλες γυναίκες είναι πως είχε μεγάλα νύχια, μεγάλα μάτια, ενώ το χρώμα της ήταν πολύ ωχρό.

Μάλιστα οι αποκαλύψεις του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς είπε πως οι επαφές του με εξωγήινους έκτοτε είναι πολύ συχνές: «Με έχουν πάει σε ένα δωμάτιο που ήταν γεμάτο μωρά και έπρεπε να τα ακουμπήσω όλα. Το ανθρώπινο άγγιγμα ήταν πολύ σημαντικό. Την πρώτη φορά που τα άγγιξα, στατικός ηλεκτρισμός με διαπέρασε και κατέληξε στο μωρό».
Φωτογραφία του χρήστη Love and Saucers.
Ο Huggins, ο οποίος ζει με την πρώην (!) γυναίκα του, τα τελευταία ζωγραφίζει πίνακες με εξωγήινους, οι οποίοι όπως και να το κάνουμε είναι κάπως αποκρουστικοί...