Ένας τύπος ξόδεψε 50.000 για να μοιάζει σε ξωτικό (pics & vid)

Gazzetta team
Ένας τύπος ξόδεψε 50.000 για να μοιάζει σε ξωτικό (pics & vid)
Όπως είπε, ο επόμενος στόχος του είναι να μπορέσει να πάρει ένα ρόλο στο έργο «Ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Όταν ήμασταν μικροί όλοι είχαμε κάποιο κόλλημα με έναν σούπερ ήρωα, με έναν ποδοσφαιριστή ή τέλος πάντων με κάποιον που θέλαμε να του μοιάσουμε.

Μεγαλώνοντας όμως, καταλάβαμε οτι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας, ξεχωριστό δρόμο...

Ο Λουίς Πάντρον όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αποτελώντας την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς μεγαλώνοντας συνέχισε να θέλει να μοιάζει ξωτικό.

Τώρα, φτάνοντας 26 ετών, είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Βέβαια, του κόστισε κάπως ακριβά, αλλά τα κατάφερε...

Συνολικά λοιπόν, ξόδεψε 50.000 ευρώ προκειμένου να φτιάξει το σαγόνι του, να αναπροσαρμόσει τα αυτιά του, να κάνει ρινοπλαστική, ολικη αποτρίχωση και λέιζερ στο δέρμα του για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Πονάει λίγο σε κάποια σημεία, αλλά είναι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς οτι δεν έχει περάσει καιρός από τότε που αναμόρφωσα το σώμα μου.

Πλέον ελπίζω να πάρω κάποιο ρόλο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», καθώς τότε ο ρόλος μου ως ξωτικό θα έχει γίνει πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.