Έκλεψε το φιλοδώρημα ταξιτζή κι έφυγε σαν... κυρία (pics & vid)

Gazzetta team
Έκλεψε το φιλοδώρημα ταξιτζή κι έφυγε σαν... κυρία (pics & vid)
Μάρτυρας ενός θρασύτατου περιστατικού κλοπής έγινε ένας οδηγός ταξί στην Νέα Υόρκη, καθώς μία γυναίκα επιβάτης, του έκλεψε τα φιλοδωρήματα των άλλων πελατών του, λίγο πριν αποβιβαστεί από το όχημα.

Μεγάλο απόθεμα θράσσους είχε, όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη γυναίκα επιβάτης, που πιάστηκε επ' αυτοφώρο από την κάμερα να κλέβει το φιλοδώρημα ενός ταξιτζή στην Νέα Υόρκη.

Στο βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, απεικονίζονται 3 επιβάτες που είναι έτοιμοι να αποβιβαστούν από το ταξί που τους μεταφέρει το κέντρο του Μανχάταν. Την ώρα που ο οδηγός στρέφει αλλού το βλέμμα του, μία από τους 3 επιβάτες, βάζει το χέρι της μέσα στο κουτί για τα φιλοδωρήματα, που βρίσκεται εκτός οπτικής εμβέλειας του οδηγού και βουτάει κυριολεκτικά όσα χαρτονομίσματα βρίσκονται μέσα.

Βέβαια, το θράσσος της γυναίκας, η οποία είναι ελαφρά ντυμένη μόνο με ένα μπουστάκι και μία μίνι φούστα, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη χαζομάρα της, καθώς την ώρα που κλέβει τα χρήματα του άτυχου ταξιτζή κοιτάζει «κατάματα» την κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη μπροστά από τον οδηγό, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευχέρεια στις αρχές να την ταυτοποιήσουν και να την συλλάβουν.

Ο οδηγός, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, πάντως, δεν προέβη σε καταγγελία, όμως οι αρχές έλαβαν γνώση του περιστατικού και ζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό της θρασύτατης γυναίκας, η οποία αναζητείται κι από την εταιρεία Uber, καθότι ήταν πελάτισσα της εταιρίας για αρκετό χρονικό διάστημα.