Πήγε να επισκευάσει το κινητό του και η μπαταρία τού έσκασε στο πρόσωπο (pics & vid)

Gazzetta team
Πήγε να επισκευάσει το κινητό του και η μπαταρία τού έσκασε στο πρόσωπο (pics & vid)
Είναι, πλέον, γνωστό πως ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα κρύβουν σοβαρούς κινδύνους ασφαλείας, γεγονός που διαπίστωσε με άσχημο τρόπο ένας άντρας από το Βιετνάμ, που προσπάθησε μόνος του να ανοίξει το τηλέφωνο και να αλλάξει μπαταρία.

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας Βιετναμέζος πελάτης σε κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων στην πρωτεύουσα Ανόι, όταν αποπειράθηκε να ανοίξει τη συσκευή με σκοπό να αλλάξει τη μπαταρία, η οποία ήταν δυσλειτουργική.

Παρ' όλο, που η ενέργεια αυτή είναι πολύ συνηθισμένη για πολλούς χρήστες σε παγκόσμια κλίμακα, στην προκειμένη περίπτωση λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για τον νεαρό άντρα, καθώς η μπαταρία εκτός από χαλασμένη αποδείχθηκε πως ήταν κι ένα εν δυνάμει φονικό όπλο.

Στο βίντεο κλειστού κυκλώματος, όπου καταγράφηκε το περιστατικό, εμφανίζεται ο άντρας να προσπαθεί να ανοίξει τη συσκευή, ενώ την ώρα που αφαιρεί τη μπαταρία, εκείνη εκρήγνυται εκατοστά μακριά από το πρόσωπό του.

Ο άντρας πετάει τη μπαταρία στο έδαφος, ενώ ένας ακόμη πελάτης κι ο υπάλληλος του καταστήματος που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής δεν πιστεύουν στα μάτια τους αλλά και στην τύχη του άντρα, ο οποίος δεν έπαθε το παραμικρό.