Στο χείλος του γκρεμού για μία... σέλφι (vid)

Gazzetta team
Στο χείλος του γκρεμού για μία... σέλφι (vid)
Στο βωμό μίας επιτυχημένης φωτογραφίας, το ζευγάρι ρισκάρει τη ζωή του, καθώς ένα μόνο παραπάτημα μπορεί να αποβεί μοιραίο και για τους δύο.

Ριψοκίνδυνες αποστολές για ένα ζευγάρι, που έχει βάλει ως σκοπό ζωής τη λήψη φωτογραφιών την ώρα που βρίσκονται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Ουρανοξύστες, γερανοφόρα οχήματα, πυλώνες κινητής τηεφωνίας, στέγες πανύψηλων εγκαταστάσεων και γέφυρες αποτελούν μερικούς από τους προορισμούς του ζευγαριού για τη λήψη της τέλειας σέλφι, ενώ η Αγγέλα κι ο Ιβάν δείχνουν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Η απώλεια της αίσθησης του κινδύνου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο παρακάτω βιντεάκι που δημοσιοποίησαν, ενώ για τις καταπληκτικές λήψεις που παραπέμπουν σε χολιγουντιανή παραγωγή δε χρησιμοποιούν καθόλου προστατευτικό εξοπλισμό.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί εδώ κι αρκετό καιρό αντίστοιχες προσπάθειες σε διάφορες πόλεις του κόσμου, ενώ στηρίζονται μόνο στις δικές τους ικανότητες για να σκαρφαλώσουν στα δυσθεώρητα ύψη, καθώς η πρόσβαση κι η παραμονή ανθρώπων στα περισσότερα από τα σημεία που φωτογραφίζονται είναι απαγορευμένη.