Η επιστροφή του Μπαλούρδου: Η «Ελληνοφρένεια» θα είναι στο Mega (vid)

Gazzetta team
Η επιστροφή του Μπαλούρδου: Η «Ελληνοφρένεια» θα είναι στο Mega (vid)
Όλα δείχνουν οτι η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, κλείνοντας στο Mega.

Εδώ και 3 χρόνια, η «Ελληνοφρένεια» απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση, αλλά όπως όλα δείχνουν έφτασε η ώρα της επιστροφής.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής, το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο «Πρωινό», μιλώντας για συμφωνία με το Mega.

Το κόψιμο της εκπομπής

Ήταν 19 Δεκεμβρίου του 2017, όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της «Ελληνοφρένειας» στην τηλεόραση. Ο Alpha που μετά τον ΣΚΑΙ φιλοξενούσε την εκπομπή πολιτικής σάτιρας, αποφάσισε το... κόψιμό της, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των συντελεστών της που δεν είχαν προλάβει να αποχαιρετήσουν το κοινό τους.

Ο σταθμός έδειξε τα χαμηλά νούμερα ως αιτία, όμως ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης με δηλώσεις του στο Epsilon δεν συμφώνησε, λέγοντας πως «μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, μόνο λογοκρίνεται».

Έκτοτε, υπήρξαν διάφορα σενάρια για συμφωνία με άλλους σταθμούς, με πιο χαρακτηριστική αυτή της ΕΡΤ. Ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης επιβεβαίωσε τις συζητήσεις, αλλά ξεκαθάρισε οτι δεν θα γίνει δεκτή.

Το deal με το Mega

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον ΑΝΤ1, ρόλο κλειδί στη συμφωνία με το Mega είχε ο Κώστας Σούσουλας με τον οποίο είχαν καλή σχέση από τη συνεργασία που είχαν στοn Alpha.

Έτσι, βοήθησε στο να γίνει το deal και οι προβολές θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. Παράλληλα, θα συνεχίσουν και τις ραδιοφωνικές της εκπομπές από τα Παραπολιτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ