Τους έκαψαν οι κηραλοιφές του Βελόπουλου: 730.000 πρόστιμο σε 25 κανάλια

Gazzetta team
Τους έκαψαν οι κηραλοιφές του Βελόπουλου: 730.000 πρόστιμο σε 25 κανάλια
Βαριές καμπάνες από το ΕΣΡ στα 25 περιφερειακά κανάλια που ο Κυριάκος Βελόπουλος διαφήμιζε τις κηραλοιφές που προστατεύουν από τον κορονοϊό.

Κατά... ριπάς έπεσαν τα πρόστιμο από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για τις περίφημες πλέον κηραλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου.

Θυμίζουμε οτι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, όταν είχε εμφανιστεί ο κορονοϊός στην χώρα διαφήμιζε το συγκεκριμένο προϊόν, λέγοντας πως προστατεύει από την πανδημία.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μόλις έγινε γνωστό το τί έλεγε, αμέσως το σχετικό video έγινε viral προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις, αλλά και την επέμβαση του ΕΣΡ, το οποίο κάλεσε σε απολογία τα 25 περιφερειακά κανάλια που φιλοξενούν τις εκπομπές του.

Σήμερα ανακοίνωσε την απόφασή του, μοιράζοντας συνολικά πρόστιμα 730.000 ευρώ.

Από 30.000 καλούνται να πληρώσουν οι σταθμοί Κόσμος TV Δωδεκανήσων, Αιγαίο TV Δωδεκανήσων, Super B Αχαϊας, Σητεία TV Λασιθίου, Notos TV Ηρακλείου, Ένα TV Φθιώτιδας, TV 10 Τρικάλων, Βήμα TV Ιωαννίνων, Θράκη ΝΕΤ Έβρου, TV Ροδόπη, Δίκτυο TV Σερρών, Κρήτη TV 1 Χανίων, Άλφα Τηλεόραση Δράμας, Δίκτυο 1 Καστοριάς, Alert Αττικής, TRT Μαγνησίας, PLP TV Ηλείας και Ίριδα TV Δωδεκανήσου, ενώ από 25.000 οι Alert, Epsilon, Extra και Kontra , ΑΕ Channel και Βεργίνα και Best TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ