Ιωάννα Μαλέσκου: Αποχαιρέτησε με κλάματα το «Κρήτη TV» (vid)

Gazzetta team
Ιωάννα Μαλέσκου: Αποχαιρέτησε με κλάματα το «Κρήτη TV» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε «αντίο» στο κοινό του ΚΡΗΤΗ TV και στους συνεργάτες της με δάκρυα στα μάτια.

Η αυλαία της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο κανάλι «ΚΡΗΤΗ TV» έπεσε και η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε συνεργάτες, φίλους και κοινό εξαιρετικά συγκινημένη.

Η νεαρή παρουσιάστρια θα αναλάβει εκπομπή στον ΣΚΑΪ από την νέα σεζόν και στην τελευταία εκπομπή στο νησί δεν συγκράτησε τα δάκρυά της.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα, γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου και τώρα θα αλλάξει. Ασφαλώς οι επιλογές που κάνουμε είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε, αλλά αυτό το κομμάτι με πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι.

Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το "μέσα" μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ο κόσμος μού έδινε και μού δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μού δίνει δύναμη, όπου κι αν είμαι εγώ, αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους, όχι η Ιωάννα, που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε», είπε «λυγίζοντας» on camera.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ