«Open Sport» με ντέρμπι «αιωνίων» και Ενσαλίβα (vid)

Gazzetta team
«Open Sport» με ντέρμπι «αιωνίων» και Ενσαλίβα (vid)
Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», γκολ και ρεπορτάζ από τα άλλα δύο ματς των πλέι οφ, αλλά και συνέντευξη του Ενσαλίβα για το τραγούδι που έγραψε για την ΑΕΚ και έγινε viral, είναι μερικά από τα θέματα που θα προβληθούν στο «Open Sport» αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:30.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ της Super League μπαίνει στο μικροσκόπιο του «Open Sport» αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Μανώλης Σφακάκης και οι ρεπόρτερ του αθλητικού τμήματος του OPEN θα μας βάλουν στο κλίμα με ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα σχέδια Μαρτίνς και Δώνη για τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν.

Στο «Open Sport» της Κυριακής θα προβληθούν στιγμιότυπα και δηλώσεις από τα δύο ματς του Σαββάτου, ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, καθώς και ρεπορτάζ από το μέτωπο των μεταγραφών.

Το τραγούδι «Σκληρά» του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ταμαντανί Ενσαλίβα, που μιλάει για τον «δικέφαλο» και τη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε viral στην Ελλάδα και στάθηκε αφορμή για μια πολύ... διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε ο δημιουργός του κομματιού στην εκπομπή!

Δείτε ακόμη όλα τα γκολ από την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, πλούσια highlights από το ισπανικό και το γερμανικό πρωτάθλημα, την ιστορία του Μάρκους Ράσφορντ που συγκίνησε όλη τη Μεγάλη Βρετανία με την ευαισθησία και την επιμονή του σε ένα κοινωνικό ζήτημα, πολλές ακόμη ιστορίες με πρωταγωνιστές τους σταρ του αθλητισμού και μία υπέροχη καλοκαιρινή έκπληξη στην εκπομπή του Σαββάτου, γεμάτη παιχνίδι, watersports και ανάσες δροσιάς στο κλίμα της εποχής!

Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στις 13:30, το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη, στο OPEN, έχει όλα όσα θέλει να δει και να μάθει κάθε ενημερωμένος φίλαθλος.