Σεργουλόπουλος: «Επικίνδυνο να λένε ότι έφυγα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων» (vid)

Gazzetta team
Σεργουλόπουλος: «Επικίνδυνο να λένε ότι έφυγα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων» (vid)
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του από τον Alpha, αναφερόμενος σε «επικίνδυνα δημοσιεύματα» που υπήρξαν.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή του από τον Alpha.

Ο Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε πως «Σταματήσαμε τέλη Φεβρουαρίου. Με τον Alpha είχα κάνει συμβόλαιο έργου. Αυτό σημαίνει ότι θα έκανα μόνο το "Divided". Είχα πάει με μια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά επειδή ήταν ακριβή, μου είπαν "Θες να κάνεις τηλεπαιχνίδι;" κι είπα "Πολύ ευχαρίστως". Είχα κάνει συμβόλαιο έργου, άρα όταν θα τελείωνε το "Divided", θα τελείωνε και η σύμβασή μου. Δεν έκανα σύμβαση με το κανάλι».

Όσο για δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι απομακρύνθηκε από το σταθμό, για λόγους διακρίσεων, υποστήριξε: «Αυτό το δημοσίευμα μπορώ να το θεωρήσω λίγο επικίνδυνο. Αν αυτό συνέβαινε, θα είχαν υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, στο να διαλύσουν μια σύμβαση λόγω διακρίσεων. Αυτό θα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και κάλλιστα θα μπορούσα να είχα κινηθεί νομικά, διότι αυτό απαγορεύεται. Για να τα ξεκαθαρίσουμε, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Τυπικά η λύση συμβοαλίου υπογράφηκε στις 6 Μαρτίου. Έχει περάσει πολύς καιρός, για να έρχεται ένας άνθρωπος ανίδεος, να γράφει ότι απομακρύνθηκα από τον Alpha λόγω πεποιθήσεων ή προσωπικής συμπεριφοράς. Ο Alpha δεν έχει κάνει καμία τέτοια κίνηση».