Επιστρέφει το «Best Friend's Fear» στον ΑΝΤ1

Gazzetta team
Επιστρέφει το «Best Friend's Fear» στον ΑΝΤ1
Η πετυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 με τις... ανατριχιαστικές φάρσες επιστρέφει την Παρασκευή (22/05, 22:45) και το γέλιο είναι εγγυημένο!

Ο Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει και «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

Την Παρασκευή 22 Μαΐου:

1. EΥΡΙΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΙΚΡΗΣ

Μία εταιρεία επίπλων έχει επιλέξει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο Ίντερνετ. Η Ευρυδίκη έρχεται με τον Γιάννη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικού.

2.ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΙΚΑΡΗΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΕΝΤΣΕ

Οι εξειδικευμένοι γιατροί μας θα τα κάνουν όλα μα όλα λάθος. Η μη εγκεκριμένη μέθοδός τους δε θα πετύχει και η μόνη λύση για τον Γιώργο και την Αλεξάνδρα είναι το χειρουργείο…

3.ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΑΝΤΖΟΣ- ΘΑΝΟΣ ΓΕΡΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Θάνος και ο Βίκτωρας έρχονται στο σπίτι ενός υποτιθέμενου φίλου του Θάνου για να πάρουν κάποια πράγματα, λόγω μετακόμισης. Ο χώρος έχει παραβιαστεί και ο Βίκτωρας, που δεν γνωρίζει ότι στο σπίτι βρίσκονται κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα μέλη μιας αδίστακτης συμμορίας.

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας, ώστε να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας και να εισβάλει την κατάλληλη στιγμή!