Οι τηλεθεατές μας στο Βινύλιο είναι ... αλλού!

Οι τηλεθεατές μας στο Βινύλιο είναι ... αλλού!
Μπορεί το Βινύλιο στην πειρατική του σεζόν να ήταν αρκετά "γιούχου" αλλά και οι τηλεθεατές (youtube θεατές στην προκειμένη περίπτωση) έδωσαν ρέστα.
Όταν τους δώσαμε το σύνθημα να στείλουν τα δικά τους video "ξέφυγαν" και το διασκέδασαν! Αυτή είναι εξάλλου και η προίκα της καραντίνας για μας και τη μεγάλη παρέα του Βινυλίου. Δείτε το video με τα καλύτερα clip που μας έστειλαν οι φίλοι μας και θα καταλάβετε ότι το "ξέφυγαν" είναι understatement...
Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.