Όμιλος ΟΤΕ: Εργασία από το σπίτι για 13.000 υπαλλήλους

Gazzetta team
Όμιλος ΟΤΕ: Εργασία από το σπίτι για 13.000 υπαλλήλους
Την εξ' αποστάσεως (remote) εργασία για 13.000 εργαζομένους του εφαρμόζει ο Όμιλος ΟΤΕ, μετά τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα.

Από την Δευτέρα (16/03), η πλειοψηφία των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ θα δουλεύει από το σπίτι, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τους ίδιους, αλλά και να συμβάλλει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στόχος είναι τουλάχιστον το 80% των απασχολούμενων να εργαστούν σταδιακά απομακρυσμένα, βοηθώντας τους πελάτες μέσω της τεχνολογίας.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει συστήσει στους εργαζομένους να μειώσουν τις προσωπικές μετακινήσεις και συναντήσεις, για την δική τους ασφάλεια, αλλά και των γύρω τους.

Σε επιστολή του προς όλο το προσωπικό του Ομίλου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, αναφέρει:«Η προστασία από τον κορωνοϊό προϋποθέτει ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την ατομική σας συμβολή στην εθνική προσπάθεια να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας, αλλά και στη δική μας κοινή προσπάθεια στον Όμιλο ΟΤΕ να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις απαραίτητες για την κοινωνία και τη χώρα υπηρεσίες μας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο».