Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο: «Τραβάς βίντεο; Θα στο σπάσω» (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο: «Τραβάς βίντεο; Θα στο σπάσω» (vid)
Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει την πορεία του 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πριν δεχθεί την επίθεση με μαχαίρι, έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή «T-live» του ALPHA έφερε στο φως ένα βίντεο με την πορεία του 60χρονου από το σπίτι του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, λίγο πριν δεχθεί την επίθεση με μαχαίρι από νεαρούς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κάτοικος της περιοχής θέλησε να κάνει παρατήρηση στους νεαρούς που ήταν μαζεμένοι στην πλατεία και είχαν στήσει κορονοπάρτι με δυνατή μουσική.

Ο 60χρονος καταγράφει ο ίδιος από το κινητό του την πορεία του και όταν φτάνει στο σημείο ένας από τους νεαρούς τον ρωτάει: «Ρε φίλε βγάζεις βίντεο;», ενώ μια κοπέλα που κινείται κατά πάνω του, λέει: «Θέλεις να στο σπάσω;», εννοώντας το κινητό με το οποίο τους τραβούσε. Τότε, ο 60χρονος την έσπρωξε και καθώς η κοπέλα έπεσε, η λήψη σταμάτησε.

Στη συνέχεια ο 60χρονος δέχθηκε επίθεση από τους νεαρούς, ενώ ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στον γλουτό. Είχε κάταγμα στον ώμο, διάσειση ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης του έστριψε το μαχαίρι στην πληγή. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις πέντε ατόμων για την επίθεση της 12ης Μαϊου.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας πάντως, έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε κατηγορούμενοι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ