Ένας 64χρονος πέθανε για λίγα λεπτά από κορονοϊό: «Βλέπεις ένα φως, δεν μπορείς να το πιστέψεις» (vid)

Gazzetta team
Ένας 64χρονος πέθανε για λίγα λεπτά από κορονοϊό: «Βλέπεις ένα φως, δεν μπορείς να το πιστέψεις» (vid)
Ο Norberto Di Natale υποστηρίζει πως πέθανε για λίγα λεπτά και εξιστορεί την εμπειρία που έζησε.

Η επικρατέστερη θεωρία για το τί ακολουθεί μετά το θάνατο, θέλει τον άνθρωπο αυτό, να βρίσκεται μέσα σε ένα τούνελ και να κατευθύνεται προς ένα λαμπερό φως που φαντάζει ως έξοδος.

Η πιο πρόσφατη επιβεβαίωση της έρχεται από την Αργεντινή και από τον Norberto Di Natale, ο οποίος για ένα μικρό χρονικό διάστημα υποστηρίζει πως πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού και εξιστόρησε στο «infobae.com» την εμπειρία του.

Όπως είπε λοιπόν, τον περασμένο Οκτώβριο κόλλησε τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες από όπου και πήρε εξιτήριο μία εβδομάδα μετά.

Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα χρειάστηκε να επιστρέψει εκεί λόγω του υψηλού πυρετού που είχε ανεβάσει, με την κατάσταση του 64χρονου να χειροτερεύει μέρα με την μέρα, την ώρα που οι υπόλοιποι που ήταν στο ίδιο δωμάτιο έχαναν την μάχη για την ζωή τους.

«Μία Παρασκευή πέθανε ο ένας, το Σάββατο ο άλλος. Υπέθεσα πως ήταν η σειρά μου», με την πνευμονία να δείχνει το χειρότερο πρόσωπό της και τους γιατρούς να αναγκάζονται να βάλουν σε καταστολή, λέγοντας στα κοντινά του πρόσωπα πως το μόνο που απομένει να κάνουν είναι να προσεύχονται.

Μάλιστα, ανέφερε πως μία Παρασκευή προσπαθούσε να μετρήσει τους καρδιακούς του παλμούς: «Το κενό μεταξύ τους άρχιζε να μεγαλώνει και μία στιγμή δεν υπήρξε άλλος. Σε εκείνο το σημείο κατάλαβα οτι το σώμα μου παρέλυσε τελείως και ένιωσα φωνές στον χώρο. Δεν μπορώ να σας πω αν ήταν για δέκα δευτερόλεπτα ή δύο ώρες, καθώς χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Απλά κατάλαβα οτι η καρδιά μου σταμάτησε».

Σε ερώτηση για το αν είχε μεταθανάτια εμπειρία, απάντησε: «Ναι. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε οτι υπάρχει ένα τούνελ με φως στην άκρη. Αυτό έχω ακούσει στην τηλεόραση και το είδα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις, αλλά έτσι είναι. Δεν είναι κάτι που σκέφτεσαι ή το φαντάζεσαι. Συμβαίνει πραγματικά και είναι πολύ σκληρό», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά με την βοήθεια της υπεράνθρωπης προσπάθειας των γιατρών, κατάφερε να επανέλθει και τώρα να αναρρώνει σπίτι τους, έχοντας χάσει 20 κιλά από την περιπέτεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ