Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στην Ακρόπολη και σήκωσαν πανό

Gazzetta team
Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στην Ακρόπολη και σήκωσαν πανό
Οπαδοί του Ολυμπιακού, περίπου 500 άτομα, μπήκαν στην Ακρόπολη, κρατώντας πανό.

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού, ενημερώθηκε η Αστυνομία, που απέτυχε να κρατήσει τους οπαδούς εκτός του ιστορικού χώρου.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα. Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ