Βαρβιτσιώτης για την φωτογραφία πάνω στα αρχαία: «Δεν μπήκα σε περιφραγμένο χώρο» (pics)

Gazzetta team
Βαρβιτσιώτης για την φωτογραφία πάνω στα αρχαία: «Δεν μπήκα σε περιφραγμένο χώρο» (pics)
Η απάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τις φωτογραφίες του πάνω στα αρχαία της Ακρόπολης.

Από χθες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media με τις εικόνες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τον χώρο της Ακρόπολης.

Σε αυτές φαίνεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών φαίνεται να έχει πατήσει πάνω στα αρχαία μάρμαρα, προκειμένου να έχει την κατάλληλη θέση έτσι ώστε να φαίνεται πίσω του η σημαία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αφορμή την «Ημέρα της Ευρώπης».

Μιλάμε για αυτή την φωτογραφία...

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς δείχνει να είναι σε ένα χώρο που είναι περιφραγμένος.

Κάτι ωστόσο που ο κ. Βαρβιτσιώτης το διέψευσε λέγοντας οτι ήταν σε χώρο που μπορεί να πάει κάθε επισκέπτης του ιερού βράχου.

«Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί. Αυτή είναι η αλήθεια!».