Φονικό στη Μακρινίτσα: Σοκαριστικά μηνύματα του κατηγορούμενου στη γυναίκα του (vid)

Gazzetta team
Φονικό στη Μακρινίτσα: Σοκαριστικά μηνύματα του κατηγορούμενου στη γυναίκα του (vid)
Μηνύματα μίσους και απειλές δεχόταν η άτυχη Κωνσταντίνα από τον πρώην σύζυγό της, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την ίδια και τον αδελφό της.

Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους και οι απειλές που δεχόταν η Κωνσταντίνα από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την ίδια και τον αδελφό της μπροστά στα μάτια των γονιών τους στη Μακρινίτσα.

Τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού στη σύζυγό του προκαλούν ανατριχίλα: «Το τραβάει ο οργανισμός σας να ανέβω πάνω και να σας πάρω έναν έναν παραμάζωμα».

«Δημήτρη θέλει να κοιμηθεί το παιδί σου είπα» ήταν η απάντηση της άτυχης Κωνσταντίνας. «Πάρε με τηλέφωνο... πάρε με τηλέφωνο... πάρε με τηλέφωνο», επέμενε εκείνος.

Η Κωνσταντίνα δεχόταν διαρκώς απειλές από τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, ο 32χρονος άφηνε διαρκώς υπονοούμενα για τα όσα σχεδίαζε. «Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να μείνω μόνη μου με το παιδί να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου», είχε γράψει η γυναίκα με τον πρώην σύζυγό της να απαντά: «Βόλεψε που σε πλάκωσα και έφυγες, με τόσα που κάνατε, αλλά πού θα πάει θα τα βρείτε μπροστά σας... κρίμα που σε αγάπησα και εσύ με κορόιδευες τόσα χρόνια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η 28χρονη απομακρύνθηκε από τον 32χρονο και μετακόμισε στο πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα καθώς φοβόταν για τη ζωή της: «Τι θα γίνει; Θα απαντήσεις; Θα το σηκώσεις ή θα παίζεις πολύ ώρα το κρυφτούλι; Τι θα γίνει θα απαντήσεις το τηλέφωνο, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Άμα νομίζεις εσύ ότι θα με δουλεύεις για πολύ καιρό και θα το αφήσω έτσι, σε γελάσανε».

«Δημήτρη, σου είπα να με αφήσεις να ηρεμήσω... δεν μπορώ άλλο» του είχε απαντήσει. Η Κωνσταντίνα είχε προσπαθήσει πολλές φορές να πείσει τον πρώην σύζυγό της να δει γιατρό για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Είχε απευθυνθεί ακόμη και στις εισαγγελικές Αρχές ζητώντας τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο, αλλά μέχρι να παρέμβουν, το κακό είχε ήδη γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ