Βγάλτε μαγιό: Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες

Gazzetta team
Βγάλτε μαγιό: Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες
Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης αποκάλυψε οτι και οι οργανωμένες παραλίες μετράνε αντίστροφα για να ανοίξουν.

Φαίνεται τελικά πως το άνοιγμα του τουρισμού θα σηματοδοτήσει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, σε πολλά κομμάτια της ζωής μας...

Ήδη ξέρουμε οτι από τις 15 Μαΐου θα ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, οι οποίες ακόμα απαγορεύονται με εξαίρεση ειδικούς λόγους, ενώ παράλληλα εκείνη την ημέρα αναμένεται να καταργηθεί και το SMSA.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ, αποκάλυψε και ακόμα ένα. Αυτό των οργανωμένων παραλιών, οι οποίες και αυτές θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό εκείνη την ημέρα.

Άλλωστε, το να περιμένεις τουρίστες και να κρατάς τις πλαζ κλειστές, δεν είναι και ότι καλύτερο για κάποιον που έρχεται να επισκεφτεί την χώρα μας.

Αναφορικά με την επαναλειτουργία της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου επισήμανε ότι «προχωρούμε και ανοίγουμε την αγορά με πολύ προσεκτικά και συγκεκριμένα», ενώ σχετικά με την απόφαση για κλειστή μουσική τόνισε πως ειδικοί πιστεύουν πως όταν υπάρχει μουσική αναγκάζεται ο κόσμος να αυξάνει την ένταση της φωνής του κι άλλα να εκτοξεύει περισσότερα σταγονίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ