Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται: Σουρεάλ κατάσταση σε ΚΕΠ για άφθονο γέλιο

Gazzetta team
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται: Σουρεάλ κατάσταση σε ΚΕΠ για άφθονο γέλιο
Η ιστορία βγαλμένη από τη ζωή έλαβε χώρα σε άδειο ΚΕΠ.

Μια ιστορία… καθημερινής τρέλας θέλησε να μοιραστεί μέσω του facebook η Αγλαΐα Σφήκα, η οποία, η αλήθεια είναι, ένα γέλιο το βγάζει… Τι έγινε λοιπόν; Τώρα με την πανδημία και το lockdown τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργούν με ραντεβού.

Η Αγλαΐα Σφήκα ήθελε το γνήσιο της υπογραφής και έτσι είχε κλείσει ραντεβού για τις 10 Μαΐου. Μέχρι που…

«Περνάω λοιπόν το πρωί έξω από το ΚΕΠ τυχαία γιατί είναι κοντά στον φούρνο και το βλέπω άδειο. Τρεις υπάλληλοι μέσα και κανένας πελατάκος. Λέω τέλεια!» γράφει η ίδια στο facebook και συνεχίζει: «Πάω μέσα λέω σε έναν κύριο, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε; Ένα γνήσιο υπογραφής θέλω» και εδώ ξεκινάει η σουρεάλ κατάσταση που βλέπαμε παλαιότερα και σε σήριαλ κωμωδίας.

Ο υπάλληλος της συστήσει να κλείσει ραντεβού online και εκείνη απαντά, «αφού είμαι εδώ μπροστά σας θα μπορούσα να σας έχω πάρει τηλέφωνο» και έλαβε την απάντηση «ε, τότε να πάρετε τηλέφωνο».

Τι έγινε λοιπόν; Πήρε… τηλέφωνο. Εκεί, επιτόπου… «Κάθομαι μπροστά στον τύπο παιδιά και παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει ενώ κοιταζόμαστε κατάματα και λέει, ΚΕΠ παρακαλώ; Λέω καλημέρα, ένα ραντεβού θα ήθελα. Και μου λέει μάλιστα. Αύριο στις 10:30. Του λέω μήπως έχει κάποιο ραντεβού νωρίτερα; Ας πούμε τώρα; Μου λέει «όχι».

Του λέω δηλαδή εξυπηρετείτε κάποιον άλλο αυτή τη στιγμή; Μου λέει υπάρχει ραντεβού και έχει καθυστερήσει. Του λέω άρα το έχασε, μπορείτε να με βάλετε στη θέση του; Μου λέει, όχι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού».

Πως σας φάνηκε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ