Σήφης Βαλυράκης: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού (vid)

Gazzetta team
Σήφης Βαλυράκης: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού (vid)
Εξελίξεις φέρνει στην έρευνα για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη η νέα μαρτυρία σε τηλεοπτική εκπομπή.

Για εκφοβισμό των αυτοπτών μαρτύρων που «είδαν» τη σκηνή θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και γνωρίζουν τους δράστες, κάνει λόγο η οικογένεια του πρώην υπουργού, τρεις μήνες μετά την εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

«Βεβαίως όλοι σιγοψυθυρίζουν τα ονόματα τους, είναι γνωστά εκεί στην τοπική κοινωνία, τι έχει συμβεί, κι όμως παρόλα ταύτα βρισκόμαστε μπροστά σε μία τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού, Μανώλης Φωτάκης. «Έχουν συμβεί διάφορα με αυτή την προανάκριση από το Λιμενικό Τμήμα της Ερέτριας. Η υπόθεση όπως είπατε πάρα πολύ σωστά είναι ακόμα στο ναδίρ» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, δίνει αγώνα προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη φαίνεται να παίρνει νέα τροπή μετά τον ισχυρισμό ενός άνδρα που φέρεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και υποστήριξε ότι τον δολοφόνησαν.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ