Διαμαρτυρία για τα εμβόλια και τα self test στην Θεσσαλονίκη (vids)

Gazzetta team
Διαμαρτυρία για τα εμβόλια και τα self test στην Θεσσαλονίκη (vids)
Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη έχουν βγει δεκάδες κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τα εμβόλια και τα self test.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολίων και των self test από κατοίκους της Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο πλακόστρωτο της παραλίας.

Όπως μεταφέρει το grtimes.gr οι συγκεντρωμένοι που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν φορούν μάσκα, διαμαρτύρονται για το παρατεταμένο lockdown αλλά και για τη διενέργεια των self test στα σχολεία μοιράζοντας μάλιστα έγγραφα τύπου υπευθύνων δηλώσεων στα οποία αναφέρεται ότι τα self test είναι ιατρική πράξη και δεν συναινούν να την κάνουν τα παιδιά τους.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση συνοδεύτηκε από ομιλίες κατά των μέτρων για τον κορονοϊό, κατά των εμβολίων και των self tests, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι άναψαν και καπνογόνο φωνάζοντας συνθήματα και χειροκροτώντας τον τελευταίο ομιλητή που καλούσε τον κόσμο σε ανυπακοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ