Συγκλονιστική μαρτυρία του φονικού στην Κυπαρισσία: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε την αστυνομία» (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστική μαρτυρία του φονικού στην Κυπαρισσία: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε την αστυνομία» (vid)
Η ατάκα του 72χρονου δράστη μετά την δολοφονία του υπαλλήλου, όπως την περιέγραψε μία γυναίκα που ήταν παρούσα.

Συνεχίζουν να έρχονται στην δημοσιότητα λεπτομέρειες του αδιανόητου φονικού που έγινε στην Κυπαρισσία με δράστη έναν 72χρονο που σκότωσε 39χρονο υπάλληλο καταστήματος για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο ηλικιωμένος λαχειοπώλης παραμένει αμετανόητος για την πράξη του, λέγοντας πως ήταν θέμα τιμής, ενώ έχει αρνηθεί την εκπροσώπησή του από δικηγόρο, ζητώντας να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή για την πράξη του.

Το νέο στοιχεία που έρχεται στην επιφάνεια, είναι η μαρτυρία που έφερε στην δημοσιότητα o Alpha από μία βιολόγο που ήταν έξω από το κατάστημα που έγινε η δολοφονία.

«Βλέπω το δράστη να βγαίνει με το όπλο στα χέρια και να λέει στον Κωνσταντίνο: “τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο την Αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις”. Συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από το αμάξι μου. Δεν έβγαινα μήπως πυροβολήσει κι εμένα.

Μόλις έφυγε μπήκα μ στο μαγαζί και ρώτησα: παιδιά, χτύπησε κάποιος; Πήγα πίσω από τον πάγκο, βρήκα τον Κωνσταντίνο και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο. Έπιανα σφυγμό μέχρι τη στιγμή που τον βάλαμε στο φορείο. Εκεί είδα ότι δεν είχε σφυγμό».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Ιωάννης Δούζης που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, αν η σφαίρα είχε σταματήσει μισό εκατοστό πιο μπροστά, δε θα είχε αποβεί μοιραία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ