«Θα σκότωνε εμένα αν δεν κατέβαινε η κόρη μου»: Συγκλόνισε η μάνα των αδερφών της Μακρινίτσας (vid)

Gazzetta team
«Θα σκότωνε εμένα αν δεν κατέβαινε η κόρη μου»: Συγκλόνισε η μάνα των αδερφών της Μακρινίτσας (vid)
Η Αθανασία Τσάπα, μητέρα των δύο αδικοχαμένων αδερφών στη Μακρινίτσα, περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που οδήγησαν στη δολοφονία των δύο παιδιών της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των δύο παιδιών στο διπλό φονικό στη Μακρινίτσα Βόλου, που τους αφαίρεσε τη ζωή ο πρώην σύζυγος της 28χρονης κοπέλας. Με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της, μίλησε στο Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέροντας πως ο δράστης τη μαχαίρωσε στο χέρι.

Η μητέρα των δύο παιδιών ανέφερε πως ήταν η πρώτη που κτύπησε ο δράστης και τόνισε πως αν δεν κατέβαινε η κόρη της θα είχε σκοτώσει πρώτα εκείνη…

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν, περιμένω να τα δω να έρχονται» σημείωσε η μητέρα των δυο παιδιών Αθανασία Τσάπα, εξηγώντας τι συνέβη εκείνα τα δραματικά λεπτά…

«Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» ενώ συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών». Ο Απόστολος Τσάπας, ο πατέρας των δυο αδικοχαμένων παιδιών ζήτησε την τιμωρία του δράστη. «Να μην βγει ποτέ έξω. Πρέπει να φάει ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ