Φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα, δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς (vid)

Gazzetta team
Φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα, δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς (vid)
Ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως θόλωσε και δεν κατάλαβε ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της.

Το διπλό έγκλημα στη Μακρινίτσα με θύματα δύο αδέλφια έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο φερόμενος δράστης είπε στον δικηγόρο του και στους αστυνομικούς ότι θόλωσε και δεν κατάλανε τι έκανε.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν οτι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα οτι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος.

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου, δέκα χρόνια πριν και νοσηλεύθηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό και σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του πάσχει από σχιζοφρένεια και είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη σχέση με την σύζυγό του

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού στο TheNewspaper.gr τα προβλήματα στο γάμο τους άρχισαν να εμφανίζονται από την πρώτη στιγμή και εντάθηκαν με τον ερχομό του δίχρονου παιδιού του τους στον κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φερόμενος ως δράστης συμπεριφέρεται βίαια στη σύζυγό του και στην οικογένειά της. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέβη στο πατρικό σπίτι στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας μάλιστα την άτυχη 28χρονη και τους γονείς της.

Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν εκδικαστεί. Η 28χρονη το τελευταίο διάστημα ανέβαινε έναν «γολγοθά» κατά τη διάρκεια της συμβίωσής της με τον 31χρονο. Αναφορές λένε οτι τα περιστατικά βίας ήταν πολλά και τα ξεσπάσματα συχνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ