Ανατροπή για τον εμπρησμό οχημάτων στην Καλαμαριά: «Οπαδικές διαφορές και όχι επίθεση σε αστυνομικό» λέει η ΕΛ.ΑΣ. (pics)

Gazzetta team
Ανατροπή για τον εμπρησμό οχημάτων στην Καλαμαριά: «Οπαδικές διαφορές και όχι επίθεση σε αστυνομικό» λέει η ΕΛ.ΑΣ. (pics)
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί στο συμπέρασμα πως στόχος του εμπρησμού οχημάτων σε πυλωτή στην Καλαμαριά δεν ήταν ο αστυνομικός αλλά συνδέεται με οπαδικές διαφορές.

Οπαδικές διαφορές και όχι ο αστυνομικός που διαμένει εκεί, οδήγησαν τους δράστες στον εμπρησμό οχημάτων στην πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο, ο απολογισμός του οποίου είχε καμμένα αυτοκίνητα και μηχανές, καθώς επίσης και δύο ενοίκους να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Ύστερα από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίστηκε το τοπίο και φαίνεται να προκύπτει ότι ο εμπρησμός συνδέεται με οπαδικές διαφορές, κάτι που έχει γίνει σχεδόν μόνιμο φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη.

Γι αυτό τον λόγο μάλιστα την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Αρχικά είχε εικαστεί πώς στόχος ήταν ο αστυνομικός που διαμένει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, καθώς ανάμεσα στα οχήματα που κάηκαν ολοσχερώς ήταν τόσο το αυτοκίνητό του, όσο και η μηχανή του, αλλά ύστερα από τις έρευνες που προχωρούν και βρίσκονται σε εξέλιξη, φαίνεται πως συνδέεται με οπαδικές διαφορές.

Ακόμα ένα επεισόδιο σε αυτόν τον κύκλο βίας και αίματος, μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και τις άγριες συμπλοκές έξω από το γήπεδο στο Χαριλάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ