Κρήτη: Απίστευτη εξέλιξη με οδηγό από τροχαίο, επανήλθε στην ζωή μετά από 40 λεπτά

Gazzetta team
Κρήτη: Απίστευτη εξέλιξη με οδηγό από τροχαίο, επανήλθε στην ζωή μετά από 40 λεπτά
Απίστευτη εξέλιξη με τον οδηγό από τροχαίο στην Κρήτη, αφού επανήλθε στην ζωή μετά από 40 λεπτά.

Πριν από μερικές ημέρες είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2χρονο αγοράκι από την Κρήτη που έπεσε σε βαρέλι και ενώ είχε θεωρηθεί νεκρό, απέκτησε ξανά σφυγμό μετά από 2,5 ώρες. Το παιδί ωστόσο έχασε τη μάχη με τον θάνατο, λίγες μέρες μετά νοσηλευόμενο στην ΜΕΘ.

Ωστόσο, ένα άλλο περιστατικό που θυμίζει αυτό το γεγονός, συνέβη και πάλι στην Κρήτη, με έναν οδηγό 58 ετών, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα και κατάφερε να επανέλθει στη ζωή μετά από τιτάνιες προσπάθειες γιατρών και διασωστών.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου στους Αρμένους Ρεθύμνου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σε τοίχο και ο ίδιος να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο αρχικά θεωρήθηκε πως ήταν αργά, αφού δεν είχε τις αισθήσεις του.

Όμως σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κατάφερε να επανέλθει στη ζωή μετά από τιτάνιες προσπάθειες γιατρών και διασωστών να τον επαναφέρουν.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι επί 40 λεπτά οι διασώστες και οι γιατροί του έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 58χρονος απέκτησε και πάλι σφυγμό στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε και αμέσως εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Από τις Αρχές, εκτιμάται ότι ο οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς καθώς οδηγούσε και γι'αυτό τον λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ