Οργή στα social media με το σχόλιο της Στεφανίδου για το τροχαίο στην Βουλή: «Πάει με τρομερή ταχύτητα» (vid)

Gazzetta team
Οργή στα social media με το σχόλιο της Στεφανίδου για το τροχαίο στην Βουλή: «Πάει με τρομερή ταχύτητα» (vid)
Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media, το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με την ταχύτητα της μηχανής, αλλά και του video με το τροχαίο στην Βουλή.

Χαμό προκάλεσαν στα social media, τα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της για το τροχαίο έξω από την βουλή.

Η παρουσιάστρια του «TLive» δείχνοντας το video που διέρρευσε με την στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης από ένα σημείο και μετά, επικεντρώνει την προσοχή της στην ταχύτητα της μηχανής που οδηγούσε ο Ιάσονας, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Έθεσε μάλιστα υπό εξέταση την ταχύτητα όχι μόνο της μηχανής, αλλά και της κίνησης του video που βλέπουμε.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Αλλά βλέπω στο βίντεο, ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει επάνω. Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις.

Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας. Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά. Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις αρχές. Δεν έχουμε πάει εμείς ως δημοσιογράφοι του Alpha, στον άνθρωπο που έχει το βίντεο και το πήραμε από το κινητό του ή από την κάμερά του. Εγώ θέλω λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που παρακολουθούμε το βίντεο. Γιατί άμα δείτε, δηλαδή πραγματικά. Δεν ξέρουμε... Το πειραγμένο, όχι σκοπίμως... Μπορεί ένα βίντεο να παίξει σε πιο γρήγορη, εγώ δεν θέλω να αποδώσω κακή πρόθεση σε κανέναν. Ένα video και εδώ πάνω στο μοντάζ, μπορεί να παίξει σε πιο γρήγορη ταχύτητα, σε πιο αργή. Εγώ θέλω να αφήσω αυτό το ερώτημα. Γιατί το βλέπουμε πολύ αργά στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα».

Τα σχόλιά της, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα social media, όπου τα σχόλια δεν ήταν και τόσο κολακευτικά για την γνωστή παρουσιάστρια.