Καταδίωξη στη Λιοσίων: Η στιγμή που η κλεμμένη BMW παρασύρει δύο μοτοσικλετιστές (vid)

Gazzetta team
Καταδίωξη στη Λιοσίων: Η στιγμή που η κλεμμένη BMW παρασύρει δύο μοτοσικλετιστές (vid)
Τρομακτική video από τη στιγμή που η κλεμμένη BMW πέφτει πάνω σε δύο μηχανάκια που οι οδηγοί τους δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν.

Ένα συγκλονιστικό video από την καταδίωξη στην Λιοσίων, χθες το μεσημέρι, έφερε στην δημοσιότητα το Mega.

Αυτό είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που συνέβη η σύγκρουση και καταγράφει την συγκεκριμένη στιγμή, η οποία μόνο ως τρομακτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Φαίνεται δηλαδή το πως αφού έχει προσκρούσει στην αριστερή πλευρά του δρόμου, πέφτει πάνω σε δύο μηχανές που βρίσκονταν στον δρόμο εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια φαίνονται οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν την κλεμμένα BMW να περικυκλώνουν το όχημα για να συλλάβουν τον δράστη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο στην Λιοσίων

«Περί ώρα 13:08 πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία ότι, μέσω συστήματος GPS, εντόπισε όχημα ιδιοκτησίας του, που είχε κλαπεί από την οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια, να κινείται στην οδό Λιοσίων.

Στο σημείο, με εντολή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το όχημα, πλην όμως στη θέα τους ο οδηγός, για να αποφύγει τη σύλληψη, ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση τις Τρεις Γέφυρες.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος συγκρούσθηκε με 2 μοτοσυκλέτες. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των μοτοσυκλετών (άνδρας και γυναίκα).

Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μην συγκρουσθεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ενημερώθηκε σχετικά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για τις δικές της ενέργειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ