Σαλαγκούδη: «Μάλλον στο τέλος με αποκλήρωσε ο πατέρας μου και έφυγα από το Survivor»

Gazzetta team
Σαλαγκούδη: «Μάλλον στο τέλος με αποκλήρωσε ο πατέρας μου και έφυγα από το Survivor»
Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη και με χιούμορ και εύθυμη διάθεση δέχτηκε με χαρά το παλτό που την έκανε δώρο η εκπομπή. Η γνωστή δημοσιογράφος, όμως, μίλησε για την εμπειρία στο Survivor, τον ντόρο που έγινε με τον πατέρα της, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σχολιάζοντας αρχικά τον χαρακτηρισμό «παλτό» που της ανήκει δικαιωματικά μετά τις επιδόσεις της στα αθλήματα, η Ανθή είπε: «Γιατί ήταν οξύμωρο το ότι δήλωσα “παλτό”. Εκείνη τη στιγμή, αυτό ένιωθα, αυτό είπα και γι΄ αυτό χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη λέξη».

Ενώ, για όσους είπαν πως είναι καλομαθημένη ανέφερε: «Τζακούζι δεν έχω στο σπίτι μου, οπότε δεν μου έλειψε. Ένας από τους λόγους που με ιντρίγκαρε να μπω στο Survivor ήταν κόντρα ρόλος σε εμένα. Δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία στη ζωή μου να το ζήσω και ήθελα να πάρω το ρίσκο να το ζήσω. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να φάω. Μου έφεραν πεϊνιρλί να φάω», ανέφερε στη συνέχεια η Ανθή.

Ενώ, αναφερόμενη στα όσα ειπώθηκαν για την ψηφοφορία και όσους έλεγαν ότι την κράτησε ο πατέρας της στο παιχνίδι, εκείνη ανέφερε με χιούμορ: «Μάλλον στο τέλος κάτι έγινε και με αποκλήρωσε και έφυγα από το παιχνίδι»

Τέλος, αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της μέλλον, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πως θα κάνει εκπομπή infotainment.

Πηγή: Reader.gr