Οι μπαλωθιές «πρόδωσαν» κορονοπάρτι στο Ηράκλειο: Εικόνες από την έφοδο της αστυνομίας (pics)

Gazzetta team
Οι μπαλωθιές «πρόδωσαν» κορονοπάρτι στο Ηράκλειο: Εικόνες από την έφοδο της αστυνομίας (pics)
Το πάρτι φέρεται να στήθηκε επειδή ο νεαρός έφευγε φαντάρος, ενώ μόλις εμφανίστηκε η αστυνομία οι καλεσμένοι έτρεχαν στις ταράτσες.

Αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης, προχώρησαν σε δύο συλλήψεις λόγω ενός κορονοπάρτι, ενώ μοίρασαν πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, οι αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από… μπαλωθιές στο Σκαλάνι, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν μία συγκέντρωση.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το τραπέζι στήθηκε επειδή ο νεαρός έφευγε φαντάρος, ο οποίος δεν είναι από το χωριό αλλά από άλλη περιοχή του Ηρακλείου, ωστόσο ο χώρος επιλέχθηκε ως «καταλληλότερος» αφού είναι μακριά από την πόλη.

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Στην άλλη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε μάζωξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην Ικάρου.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ